Lokakuu 2012


Pallaskatu

Muuta » Hintataso » Auton katsastus » Lokakuu 2012

Normaali henkilöauton tai pakettiauton määräaikaiskatsastus

 

Alla neljän eri liikkeen/ketjun hintatiedot. Hinnat on saatu liikkeistä (internet-sivuilta) ja/tai niiden varausjärjestelmistä, joista aikojen saatavuus testattu. Alla liikkeet hintajärjestyksessä halvimmasta alkaen. Huomaa että kokonaishinta riippuu auton vuosimallista ja siitä onko sen käyttövoima bensa, diesel vai jokin muu.


Katsastusasema:
HelppoKatsastus Lahti
Tupalankatu 5, 15680 Lahti

Aikoja samalle tai seuraavalle päivälle. Katsastus 34 / 39 euroa ja päästömittaus 20 € (bensa), 33 € (diesel) ja 15 € (OBD-mittaus)
Drive-in hinta (ilman ajanvarausta) 44€


Katsastusasema:
Lahden Autokatsastus
Vanhatie 27, 15240 LAHTI

Ei aikoja samalle päivälle. Seuraavalle päivälle katsastus 45 euroa ja päästömittaus 19 € (bensa), 33 € (diesel) ja 15 € (OBD-mittaus)
Drive-in hinta (ilman ajanvarausta) 45€


Katsastusasema:
K1 katsastajat, Lahti
Useita eri toimipaikkoja Lahdessa  (katso http://www.k1katsastajat.fi/)

Aikoja samalle tai seuraavalle päivälle. Katsastus 50 euroa ja päästömittaus 20 € (bensa), 33 € (diesel) ja 17 € (OBD-mittaus)

Drive-in hinta (ilman ajanvarausta) 50€

Nettimaksajan etua saatavissa rajoitetusti. Määrät ja ajankohdat vaihtelevat asemittain. Seuraavalle viikolle hinnat 35/45/50€, halvinta hintaa saatavilla erittäin vähän eikä kaikkina päivinä.


Katsastusasema:
A-katsastus, Lahti
Useita eri toimipaikkoja Lahdessa (katso http://www.a-katsastus.fi)

Ei varausta samalle päivälle, vain seuraaville päiville. Katsastus 55 euroa ja päästömittaus 23 € (bensa), 37 € (diesel) ja 19 € (OBD-mittaus)

Drive-in hinta (ilman ajanvarausta) 50€

Etuaikoja saatavilla rajoitetusti. Määrät, ajankohdat ja hinnat vaihtelevat asemittain. Etuajan lunastaminen edellyttää varauksen maksamista ennakkoon verkkopankin kautta.  Seuraavalle viikolle hinnat 36/48/55€, halvinta hintaa saatavilla erittäin vähän eikä kaikkina päivinä.Autolasikeskus, Valinta-rengas, Lahti mainosBabor Beauty Spa Lahti